First Gay Hug

Publicerad 2014-03-21 19:55:00 i Allmänt, Film/Videos/Böcker/Spel, Manda,

Finns en ny video, i 'First kiss' stuk. Denna är dock inte staged. De e några homofober och några homosexuella som har i uppdrag att krama varandra. Vissa rektioner e så jäkla dumma att de e inte sant..
Den gamla damen e dock väldigt söt :)
 
Manda out!xoo

Veronica Mars, still love her despite the movie

Publicerad 2014-03-20 19:11:00 i Allmänt, Film/Videos/Böcker/Spel, Manda, Om mig,

Veronica Mars-filmen igår. Har avgudat Veronica i så många år nu. Blev besviken av filmen. Fast ja gilla att hon ha kvar väskan hon använde i high school :)
Visst de fanns vissa bra delar och roliga saker, men saker utvecklas på helt fel sätt. Hon förstör saker och dumpar den perfekta som hon varit med i flera år, han som ja blev så glad över att hon till slut blev ihop me i serien. Hon dumpar han för den andre. Som hon för övrigt varit ihop med två gånger o de slutade väldigt dåligt båda gångerna. Vad säger att de komma bli nå bättre nu? 
O även om ja gilla asmycket att hon va ihop me Piz i början av filmen, så blev ja lite besviken. De fanns ett litet mini-avsnitt som avslut på hela serien som visar hennes närmsta framtid, som gjordes för flera år sen. Det visar inte att hon o Piz höll ihop, och hon börjar på FBI. Och det var en snubbe som jobba där som ja verkligen ville att hon skulle få till nåt med, men nu va hon inte ens i närheten av FBI..
Folk jag gillade i serien är 'dumma' nu och det förstör så mycket.
Och jag hatar att Sacks dog. Jag gillade Sacks.. :(
 
Under dessa år som Veronica Mars slutat har jag haft en bild om hur hennes framtid är, baserat på hur serien slutade. Men filmen störde mig asmycke. Ja ha längtat efter den o vare så glad, men jag blev så enormt besviken. Och nu har filmen förstört min Veronica Mars-fantasi :/
 
Jag rekomenderar verkligen verkligen serien. Det är min favorit serie of all times. Den är rolig, och hon är awesome. Liksom, en P.I., come on. She rocks! Men låt bara bli att se filmen. Jag lovar att de inte e värt det. Fast ja kan inte direkt stoppa er..
 
Old ending:
 
Manda out!

Change

Publicerad 2014-03-20 16:35:00 i Allmänt, Manda,

Fick nå fnatt o bestämde mig för att ändra om i mitt rum. So now it's different :) Blir förvirrad varje gång ja kommer in på rummet o ska ställa nåt på skrivbordet o de inte e där. Dropped a couple of things xD
 
Manda out!x

Portkod 1321

Publicerad 2014-03-19 18:14:00 i Allmänt, Magda, Musik,

Började se på Portkod 1321. Tack vare den ha ja blive ganska rejält besatt av introsången. 
Vinsten - Luckiest girl
Den finns även på min spellista: (alla current faves e längst ner)
 
Manda out!

Missed:

Publicerad 2014-03-17 18:18:21 i Allmänt, Familj, Manda, Skola/Jobb,

Update om va som hänt under den tid jag inte kommit mig för att skriva något:
 
I Torsdags efter lunch stack vi till Folkan för att lyssna på Jonas Hassen Khemiri! Parkerade oss på första raden ;) Han e så bra. Rolig, man skratta typ hela tin. O han få en verkligen att tänka över saker, och han gör vissa saker så självklara. 
Efteråt stannade jag, Darin, Nadin o Yasseniya kvar för att ta en bild me han. Haha så awesome bild xD
Efter att ja komme hem, åt vi, o sen for ja och moder till 1life me Carina och Britt-Marie. Träningsvärk under boobsen. Sträcker så sig o ba Aooo. 
 
Sen på fredan hade vi sovmorron till 10.30 så då fick man sova länge :D
Hände inte så mycke på skolan, dansade på gympan me Johanna o Mohamed. Så vackert ;)
Sen när ja o Alva stog o vänta på bussen hem så bestämde vi helt plötsligt att Alva skulle me hem. Så ovanligt.. 
Meddelar som vanligt inte moder eller fader om de, dom e van xD Hon vet dock om det på en gång ändå. Våra mammor skvallrar så mycke o vet seriöst allt som händer innan vi gö de. Dom spoilar ganska mycke för oss; vi vill berätta nåt för varann o förväntar oss väldens bästa reaktion från den andre. De bli dock nästan alltid: "Ja vet.. Mamma berätta de igår.".
Iaf, vi såg på The First Time igen. Dylaaaan :)
 
Så sovde hon över till lörda. Vid typ 10 for vi o plocka upp Julis o sen åkte vi vidare till Långviksmon för Vinteryran. Va inte direkt nåt speciellt då de inte va nån snö. Skotershowen blev inställd. Åt asgoa munkar iaf :D
Sen for allihopa hem hit o gjorde typ inget. Julis for hem ganska tidigt. Magda gjorde kakor till farfar för han kom typ hem från sjukhuset idag tror jag :)
Vi hade en speciell burk sen tidigare som vi gett han kakor i, så ja o Alva gick upp till farmor för att hämta den. Fastade där i typ en timme dock :P 
När vi kom tillbaka hade tydligen Alvas mamma (samma Carina som ja nämde förut) komme hit o eftersom Alva inte va hemma så hade hon skjutsat papi till de andra 'pojkarna' för att de skulle basta. Och lämnat Alva här xD
Men då hade dom bestämt att vi skulle till Alva. Fast vi pallade inte så ja, Magda o Alva stannade hemma (/stannade borta). Mamma o dom kom hem mitt i natten o hade me sig kläder till Alva. 
Hände typ inget igår. Alva for hem, Magda va sur, vi städade. Usual stuff (pfft.. except the cleaning part).
Funderade på att se på Veronica Mars-filmen men Magdis skulle ha blive så royally pissed om ja såg den utan henne, o ja tänkte inte direkt gå o umgås me människo-klumpen som låg o tjura under ett ton filtar.
 
En annan väldigt exciting sak som hände på söndan: 3orna och Annelie o Thomas for till Tanzania!
Nu e dom äntligen iväg :) Allt detta innebär att vi inte ha nå Svenska/Sh/Religion på 3 veckor. No teachers.
All of this betyder därför att vi ha sovmorron ganska ofta och får sluta tidigare än vanligt. 
Tex idag börja ja inte förrän 12.20. 12.30 på fre. Slutar 12.15 på tisdagar. 
I like this. It's kinda weird without the year 12's though.
Manda out!xx

SitC (London before school)

Publicerad 2014-03-08 12:51:52 i Allmänt, Manda,

Kom hem o så va de ett mystiskt paket till mig från UK på köksbänken. Opened it, slighly confused. What's inside? Summer in the City merch! :D Happy happy Manda! 
Seriously can't wait for August. I'm so siked! London before school, what better way to end summer??
 
Manda out!

Collateral damage

Publicerad 2014-03-07 18:37:51 i Allmänt, Familj, Manda, Shopping &,

Stack till Badhuset med syster och kusinerna Alma o Karro. Så jäkla kul! Har dock väldigt många blåmärken (aj, mitt smalben!), o ja råka typ bita Karro i ögonbrynet så de blev lite färgglatt där oxå xD
Åkte typ Magic Eye 1000ggr, där alla dessa skador occurred. Jäkla massa snyggingar där me, grr ;)
Hade snöbollskrig vid utepoolen oxå, kallt!
Åt glass, gick på stan.. Hände inte så mycke efter de.
 
Manda out!

4-2; suck on that!

Publicerad 2014-03-06 23:38:13 i Allmänt, Familj, Manda,

Va på Modo-Skellefteå matchen ikväll. Trodde verkligen inte att Modo skulle vinna men sen fick dom 4-2 i 3dje perioden o sen så vann dom! Så jäkla awesome!
Mål nr1 gjort av Victor Lööv.
 
Another thing; liten syster Eve fyllde 10 idag. Liten grattning till henne oxå :)
 
Oh oh! You know what? Fick skoterkortet idag!! Me likey :)
And I feel so pretty right now :D
 
Manda out!xxo

Dramatic talking in the middle of the night

Publicerad 2014-03-06 12:51:00 i Allmänt, Film/Videos/Böcker/Spel, Manda,

I tisdags for jag, Mårten & Jesper till Johannis o hade filmkväll. Åt pizza o va allmänt weird. Sen efter ett tag kom en Bea. 
Hade väldigt mycke problem me att koppla datorn till tvn för kablar saknades så ja.. Vi gick till Jessicas föräldrar o låna kablar. 
Datorn funka dock inte så vi koppla ipaden, men de sluta me att vi kolla allt via Netflix xD börja därför inte se på film förrän typ 9-halv 10. 
Såg på Stephen Kings 'Children of the Corn'. Jäkligt mysko film xD Kommer en random gud till en stad så barnen skriver om bibeln, dödar sina föräldrar, gör kors av majs. Lite sånt.. Bea stack nångång i slutet av filmen.
Sen såg vi typiskt nog på Scary Movie 2. Så jävl dålig...
Nån gång efter 12 packar alla ihop sig i tv rummet me täcken osv. Ligger o pratar och halvsover. Ja o Johanna tog soffan, medan killarna fick ta golvet. Såklart ;)
Låg som vanligt o prata i sömnen. Jesper blev lite konfunderad o enligt Johanna låg ja o sa 'Tjena' flera ggr på raken, o sen 'sväng'. Så ja skulle gärna vilja veta va ja drömde xD
Sen på torsdan låg vi ihopklumpade o såg först på Sharknado. Den filmen asså xD
O efter de kom Rubber. Seriöst random film. Handlar om ett däck som far omkring i öknen o dödar folk genom att skaka. O i slutet dör den men bli reincarnated i en trehjuling. Yes... 
O sen e de folk som e på typ 'bio' o se på filmen, under filmens gång, fast de stå me kikare som ser typ genom väggar eller nåt. O sen dör dom.
Konstigt nog e den ganska awesome. Början e awesome. En av de bästa början på en film ja nånsin sett. 
I'll link it. Why? No reason.
 
Oh, och i måndags va de 'Sportlovs kul' på bygdegårn. Som varje år. Va som vanligt domare o tidtagare. De e typ ett bobrace för barn i byn o alla som ha lust o komma. Sen e de priser o sånt. 
Manda out!xx

Tittut

Publicerad 2014-03-01 18:49:29 i Allmänt, Familj, Manda,

Årets första åk todayy! Kanske inte världens bästa snöväder men kuligt ändå. Träffade Karro + systrar av en slump, the lost cousin has returned! :)
 
Manda out!x

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela